Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lenne valaki a barátom?

Lenne valaki a barátom?

Figyelt kérdés
Van párom viszont nincsenek barátnőim...Néha kicsit irigykedem a buszon mikor 2 jó barátnő elbeszélget meg ilyesmi..Eddig mindig sajnos úgy alakult hogy átvertek,becsaptak,kihasználtak..Szeretnék találni egy olyan embert aki tényleg egy igaz barát lehet..A párom azt mondja "Én itt vagyok neked bármikor"..De egy barátnővel könnyebb mindent megbeszélni mint a párommal..Neki is van barátja és ha olyan a napja vagy a hete elmennek beszélgetni dolgokról,velem is beszélget de vele más és ezt én meg is értem...De én is nagyon szeretném ha legalább 1 igaz barátom lehetne...Akire mindig számíthatok..
2012. márc. 7. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
hátt..pontosan ugyanez a helyzet velem is, én lennék az igaz barátod :) csak nem Magyarországon élek, és amúgy hányéves vagy és fiú vagy lány??? 12L
2012. márc. 7. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok Magyarországról..Szeretnék innen barátokat..Akiket eltudok érni.
2012. márc. 7. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
én 12L vagyok Szlovákiából.. :/
2012. márc. 13. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!