Hogy tetszik a Gyula nev?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 15:24
11/20 anonim válasza:
Szia:) A barátomat is Gyuszinak hívják:) Elég ritka név (vagy csak én ismerek kevés Gyuszit), ezért furcsa volt, amikor megismertem és mondta a nevét. Persze azóta már hozzászoktam (4. éve vagyunk együtt:)) Nekem nincs vele bajom, igaz egy gyereknek/fiatal srácnak komoly név, de lehet becézni és akkor már egy gyereknek/fiatal srácnak is jó:) Gyuszim(L) nem szereti, ha Gyulának szólítják, mert azt mondja ő is, hogy túl komoly, viszont azt sem szereti, ha Gyuszikának szólítják, mert szerinte az meg túl gyerekes. (18 éves) Csak a Gyuszit, Gyuszt és Gyuszkót fogadja el. Mondjuk én nem is tudnám mondani neki, hogy Gyula... A Gyuszi az jól áll neki:) Ha magadról írtad a "kérdező kommentjében", hogy "Túl régimódi és (már nem emlékszem még mit írtál) egy fiatal fiúnak, igaz?" Akkor megnyugtatlak, hogy nem, mert hallottam már kisbabát, kisgyereket, nagyobb gyereket, kamaszt is, hogy Gyuszi a neve.
12/20 anonim válasza:
Szia. Engem is Gyuszinak hívnak. Hááát.... Gyusziként, Gyuszkóként fogadom csak el. 21/f
13/20 anonim válasza:
"Szia. Engem is Gyuszinak hívnak. Hááát.... Gyusziként, Gyuszkóként fogadom csak el. 21/f"
EZ AZT JELENTI, HOGY TE (21/F) GYUSZIKÉNT FIÚ VAGY?
14/20 anonim válasza:
01:28: Nem kell belém kötni, azt, hogy 21/f, csak megszokásból írtam ki! Észre sem vettem, mert már belém rögződött, hogy mindíg kiírom. Nincs jobb dolgod éjjel fél kettőkor, mint kötekedni?!
15/20 anonim válasza:
nkm errol egy buz_i jut az eszembe
16/20 anonim válasza:
nekem is :)) szerinted ugyan arra a szemelyre gondolunk?
17/20 anonim válasza:
akire te gondolsz azt is gyulanak hivjak?:))
18/20 anonim válasza:
ha gulu szemei vannak es szopos szaja akkor ugyan arra gondolunk
19/20 anonim válasza:
Meleg Robert Gyula a becsuletes neve. Amugy a kerdeshez visszaterve en is ismerek egy par Gyulat es altalaban Gyuszinak vagy Gyufanak szolitjuk.
20/20 anonim válasza:
en csak Meleg Robert Gyulat es altalaba cidakiralynonek szolitom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!