Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Workdiamant otthoni munkával...

Workdiamant otthoni munkával tapasztalata van valakinek?

Figyelt kérdés

workdiamant21@gmail.com-re küldtem egy emailt, hogy jelentkeznék otthon végezhető munkára. Ezt a választ kaptam:

"Tisztelt Érdeklődő!

Igazodva korunk kereslet-kínálat szükségletéhez olyan bedolgozási lehetőségeket dolgoztunk

ki,amelyek széles rétegnek nyújtanak otthoni munkalehetőséget.

Ezért választható munkáink közé idén az Önök kérésére felkerült a neten végezhető

munkalehetőség is.

Most pedig térjünk rá,hogyan tud Ön is otthonában bedolgozónkként dolgozni.

Minden munkatársunkkal megállapodási szerződést kötünk,határozatlan időre.

Ön ezt a megállapodási szerződést a próbamunka csomagjában fogja megtalálni,melyet

az elkészült próbamunkával együtt szíveskedjen visszaküldeni.

Minden új munkatársunknak próbamunkát küldünk,melynek az árát első alkalommal Önnek

kell fizetnie.

Erről azért döntöttünk így,mivel számtalan esetben történt,hogy a munka végeztével

bedolgozói munkatársunk nem szolgáltatta vissza cégünk eszközeit,stbt…

Ezzel jelentős profitveszteségünk keletkezett,ezért ezt a munkamenetet követjük.

Amint beérkezik az összeg számlánkra,küldeni fogjuk próbamunkáját,minden szükséges

eszközzel és leírással,amire Önnek szüksége lehet a munkavégzéshez.

Önnek a csomagdíjon kívül semmilyen költsége nincs.

A próbamunka csomag tartalma:

Hivatalos megállapodás két példányban

Munkavégzéshez szükséges eszközök

Leírások,aminek alapján a munkát végeznie kell,NET esetén egy CD,amelyen a

munkavégzéshez szükséges segédprogramok találhatók

A választható munkák listája

A próbamunka fizikai bedolgozás választása esetén egységesen fajátékok összerakásából és

gyöngyfűzésből áll.

Netes munka esetén logókészítésből és reklámleírásból áll.

Ha Ön az elvégzett próbamunkát az aláírt megállapodással együtt visszaküldte,akkor történik

az elvégzett munka ellenőrzése,majd az azt követő kifizetés.

Ezután pedig postázzuk az Ön által választott következő munkát.

A próbacsomag ára 5.700-Ft,amely tartalmazza a fent leírtakat.

Az összeget a Volksbanknál vezetett 14100512-17976349-01000005 számú számlára tudja

utalni Szűcs Judit ügyvezető részére.

Utalását intézheti bármelyik postán,illetve bankfiókban.

Kérem,hogy a megjegyzés rovatban jól olvashatóan tüntesse fel nevét,pontos címét,és a

fizikai vagy netes csomag igényét,mert ez alapján küldjük Önnek a próbamunkáját.

A próbamunka elvégzését követően Ön 19.000-Ft-ot és a következő munkáját kapja./ a

próbamunka 2-3 nap alatt elvégezhető./

Sikertelen próbamunka esetén,ami nagyon ritka,de előfordul,Ön 5.700-Ft-ot,azaz a

próbamunka csomag árát visszakapja.

Próbamunka sikeres visszajuttatását és befizetését követően Ön a következő lehetőségekből

választhat,akár többet is:

Golyóstoll összeszerelés

Ajándéktárgyak csomagolása

Fajátékok összeállítása,csomagolása

Fülbevalók készítése

Foltvarrás

Hűtő mágnes csomagolása

Neten végezhető feladat

A munkával Önnek lehetősége van 25-30 naponta,napi 4-6 óra időráfordítással 80-120.000-

Ft-ot megkeresni.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését,kérem jelentkezzen a tájékoztatóban leírt módon!

Sikeres munkát kívánok Önnek!

Honyor Szilvia

ügyintéző"

Van valakinek tapasztalata ezzel a dologgal kapcsolatban?

Ezt az oldalt találtam róla:

[link]

Akkor nyilván kamu?

2012. márc. 6. 20:10
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Végül jelentkeztél? Tudsz róluk valami újat? Én is ezt a tájékoztatót kaptam és nem tudom, hogy el merjem-e küldeni a pénzt.

2012. márc. 16. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!