Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tönkre ment az oldaltáskámnak...

Tönkre ment az oldaltáskámnak a füle, de viszont nagyon szeretem és nem akarom lecserélni, hol tudnék venni, hozzá fület?

Figyelt kérdés
Világos barna bőr táskáról van szó, a varrónő tud csinálni, ha megveszem az anyagot? Méteráru boltban árulnak ilyet? Műbörrel lehet helyetesíteni, mert az biztos olcsóbb! Az interneten néztem, de nem árulnak külön pántot! Valakinek nincs feleslegbe egy? Köszönöm

2012. márc. 4. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem inkább egy régivágású cipészműhelyt kérdezz meg, mert a sima varrógép nem valószínű, hogy viszi a vastagabb táskabőrt, pláne ha 2 réteget kell összevarrni stb.

ha tudsz venni hasonló bőrt valahol (ilyen kis darabot lehet hogy ingyen is adnak :) akkor egy jó cipész elvileg mg tudja csinálni.

vagy bőrdíszműves.

2012. márc. 4. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem pontosan milye ment tönkre,a vállpántja,vagy a kézifogója ? Mivel van rögzitve?Karabinerrel?
2012. márc. 5. 15:44
 3/5 A kérdező kommentje:
A vállpántja ment tönkre! igen karabinerrel volt rögzítve!
2012. márc. 6. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Hol laksz Pesten?Mert ha nem sürgős,és jársz a Katona J u 2/d körül,hozd be és megnézem,van-e ilyen anyagom.XIII.ker. Ha van akkor 2-3nap alatt tudok csináltatni.
2012. márc. 6. 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia Sajnos nem ! Debreceni vagyok! de azért köszönöm :)
2012. márc. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!