Légpuska vásárlás előtt állok, mit ajánlanátok?
Apróvad vadászat céljából (nyúl,fácán,stb) szeretnék légpuskát vásárolni.Várok ezzel kapcsolatban mindenféle tapasztalatot vagy puskaajánlást kb 50 ezer Ft-ig.
Kinéztem két puskát: Hatsan Striker 1000S valamint Slavia 634, esetleg ezekről is várok véleményeket.
(Kérlek kiméljetek meg hogy mi legális meg mi nem mert tisztában vagyok vele, 7,5 J-nál erősebb légpuskát fogok venni, köszönöm )
a 2 közül a slavia 634 eset ajánlanám mert erősebb mint a hatsan striker 1000S ráadásul nagyon strapabíró
De ha nagyon erős légpuskát szeretnél venni akkor vegyél Diana mod 350 magnum típusut...igaz hogy kicsit drágább de nagyon bivaly erős légpuska
Szerintem ne 1 lövetűt vegyél! Én már lőttem madarat nyulat fácánt de 1 lövetűvel még énse(4 éve lövök) tudom 100%-ra lelőni! Szerintem egy Crossman 2100 légfegyvert vegély! nagyon megbízható van ahol drágábbak 50 e forintnál de még használtan is nagyon jók!
aparaméterei:
-kaliber 4.5 mm, mind BB, mind szoknyás lövedék
- huzagolt fegyvercső
- sebesség 210 m/s BB golyó esetén, 200 m/s ólomlövedék esetén
- súly: 2.18 kg + távcső 3-9x50 OE
- hossz: 101 cm
- csőhossz: 545 mm
- véletlen elsütés ellen biztosított
- 11 mm-es távcsősín
- 18 BB golyó befogadására alkalmas tár
- szoknyás ólomlövedék számára kialakított KÜLÖN betöltőnyílás
- JSB Match Diabolo EXACT RS szoknyás lövedék 1000db
-JSB Match Diabolo EXACT szoknyás lövedék 500db
Szia!
Szerintem Spanyol puskát vegyél, a Norica dragon újan 45e körül mozog és gyárilag 23J !
(8-10M-ről a 10mm-es fenyődeszka átlövésére elég)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!