Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Végül Zukó anyjával mi lett?

Végül Zukó anyjával mi lett?

Figyelt kérdés

2012. márc. 2. 20:06
 1/6 anonim válasza:
lehet hogy meghalt
2012. márc. 17. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Juniusban jon ki a The Promise 2. resze ami az ATLA es Korra ideje kozott jatszodik.

Az elso mar fennvan a neten.

De abbol meg nem derul ki, en 21 eves letemre mar megfulladok annyira varom hogy mi van a 2. reszben, mar azon is filoztam h vmelyik kinai uzlettarsam megkenem h kenje meg az azsiai dolgozokat h kuldjenek nekem egy peldanyt...

Jah es a Korranak is kjott mar az elso 2 resze...

2012. márc. 29. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Jah a The Promise az egy kepregeny.
2012. márc. 29. 12:36
 4/6 azvanhogy válasza:

én most világosodtam meg. negyedéves avatármaratonom alkalmával arra jöttem rá a 2. könyv 7. fejezetében, hogy valszeg Zukómama megölte Azulont Tűz Urát.

okfejtés:

ozai megkéri azulont hogy vonja vissza Iroh születési előjogát mert úgyis meghalt a fa és kihalna a vérvonala.

erre Azulon azt mondja Ozainak hogy mivel nincs tekintettel a fivére veszteségeire ezért bűnhődnie kell a bűne mértékében vagyis meg kell ölnie a fiát.

erre jön zukómama hogy "amit tettem csak érted tettem"

aztán azulon meghal hirtelen és ozai lesz a tűz ura.

szerintem anyuka megölte azulont *_* ezért bújdosik és apuka bújtatta el vagy vitette el valhova *_*

egy kikúrt zseni vagyok :D

2013. márc. 4. 00:05
 5/6 azvanhogy válasza:
amúgy nem halt meg. leglaábbis nem az aang legendájában. mert ott a végén még ozaitól kérdezi zukó h mi lett vele. aztán meg a korra legendájában is szó esik róla de csak egy fél mondat erejéig, de nem halt meg akkor még és elő fogják venni a történet során, ezt írták twitteren. :)
2013. márc. 4. 00:13
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2013. márc. 4. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!