Juniusban jon ki a The Promise 2. resze ami az ATLA es Korra ideje kozott jatszodik.
Az elso mar fennvan a neten.
De abbol meg nem derul ki, en 21 eves letemre mar megfulladok annyira varom hogy mi van a 2. reszben, mar azon is filoztam h vmelyik kinai uzlettarsam megkenem h kenje meg az azsiai dolgozokat h kuldjenek nekem egy peldanyt...
Jah es a Korranak is kjott mar az elso 2 resze...
én most világosodtam meg. negyedéves avatármaratonom alkalmával arra jöttem rá a 2. könyv 7. fejezetében, hogy valszeg Zukómama megölte Azulont Tűz Urát.
okfejtés:
ozai megkéri azulont hogy vonja vissza Iroh születési előjogát mert úgyis meghalt a fa és kihalna a vérvonala.
erre Azulon azt mondja Ozainak hogy mivel nincs tekintettel a fivére veszteségeire ezért bűnhődnie kell a bűne mértékében vagyis meg kell ölnie a fiát.
erre jön zukómama hogy "amit tettem csak érted tettem"
aztán azulon meghal hirtelen és ozai lesz a tűz ura.
szerintem anyuka megölte azulont *_* ezért bújdosik és apuka bújtatta el vagy vitette el valhova *_*
egy kikúrt zseni vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!