Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen szép koszorú szalag...

X.wicaa.x kérdése:

Milyen szép koszorú szalag feliratot lehetne írni szülőtől gyerekének?

Figyelt kérdés

2012. márc. 1. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
te akarsz a gyerekednek? életkorokat had kérjek már.(tiéd és a gyerekedét) de ha fiú akkor valami vicceset kell venni. pl:...mire lenne? ballagásra például: apád sperma gyárai jó munkát végeztek. kiváló alapanyag.
2012. márc. 1. 18:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem én akarom a gyerekemnek, mamám nevében kellene, ő kért meg, hogy keressek. Temetésre kellene, mert meghalt a gyereke.
2012. márc. 1. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
bocsánat. nem tudtam. koszorú felirat most olyan jut eszembe hogy 'Te voltál a legjobb. mindig emlékezni fogunk rád.'
2012. márc. 1. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond, lehet, hogy én nem fogalmaztam pontosan. Valami különlegeset szeretnénk. De azért köszönöm, hogy segítettél!
2012. márc. 1. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen, bármikor :D. de ha valami különlegeset akarsz akkor is érdemes valami vicceset(de az alkalomhoz illőt) választani. ha tréfás vicces embernek ismerte mindenki akkor( de azért életkorokat mégiscsak megírhatnád) valami tréfásabb búcsúzó is jó.
2012. márc. 1. 19:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Bár még mindig nem értem, hogy miért ilyen fontos az életkor, leírom. Én 16 éves vagyok, nekem keresztanyukám volt, aki meghalt, 50 éves, és a mamám(akinek ugye a lánya) 73 éves.
2012. márc. 1. 19:08
 7/9 anonim válasza:

En is 16 vagyok, szerintem a legszebb a We will never say bye! ( Mariah Carey- Bye Bye) vagy Puff Daddytol az I'll be missing you-bol forditani egy-ket sort.. Szerintem ez a legszebb:

Give anything to hear half your breath (half your breath)

I know you still living your life, after death

2012. márc. 1. 19:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!:) Ha még tud valaki különlegeset, szívesen fogadom!
2012. márc. 1. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Szobád már csendes, emléked kedves,lelked az égben,nyugodj békében!
2012. márc. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!