X.wicaa.x kérdése:
Milyen szép koszorú szalag feliratot lehetne írni szülőtől gyerekének?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 18:42
1/9 anonim válasza:
te akarsz a gyerekednek? életkorokat had kérjek már.(tiéd és a gyerekedét) de ha fiú akkor valami vicceset kell venni. pl:...mire lenne? ballagásra például: apád sperma gyárai jó munkát végeztek. kiváló alapanyag.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem én akarom a gyerekemnek, mamám nevében kellene, ő kért meg, hogy keressek. Temetésre kellene, mert meghalt a gyereke.
2012. márc. 1. 18:52
3/9 anonim válasza:
bocsánat. nem tudtam. koszorú felirat most olyan jut eszembe hogy 'Te voltál a legjobb. mindig emlékezni fogunk rád.'
4/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond, lehet, hogy én nem fogalmaztam pontosan. Valami különlegeset szeretnénk. De azért köszönöm, hogy segítettél!
2012. márc. 1. 18:57
5/9 anonim válasza:
nagyon szívesen, bármikor :D. de ha valami különlegeset akarsz akkor is érdemes valami vicceset(de az alkalomhoz illőt) választani. ha tréfás vicces embernek ismerte mindenki akkor( de azért életkorokat mégiscsak megírhatnád) valami tréfásabb búcsúzó is jó.
6/9 A kérdező kommentje:
Bár még mindig nem értem, hogy miért ilyen fontos az életkor, leírom. Én 16 éves vagyok, nekem keresztanyukám volt, aki meghalt, 50 éves, és a mamám(akinek ugye a lánya) 73 éves.
2012. márc. 1. 19:08
7/9 anonim válasza:
En is 16 vagyok, szerintem a legszebb a We will never say bye! ( Mariah Carey- Bye Bye) vagy Puff Daddytol az I'll be missing you-bol forditani egy-ket sort.. Szerintem ez a legszebb:
Give anything to hear half your breath (half your breath)
I know you still living your life, after death
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!:) Ha még tud valaki különlegeset, szívesen fogadom!
2012. márc. 1. 19:29
9/9 anonim válasza:
Szobád már csendes, emléked kedves,lelked az égben,nyugodj békében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!