Chuck Noriss? Már nincs többé.
Figyelt kérdés
tegnap eljött hozzám chuck noriss és azt mondta én vagyok az utódja, rám hagyja az erejét. szóval szerintem kicsit félnetek kéne ;DD (csak szóltam előre nehogy valakit meglepetés érjen, ha nem chuck noriss megy el hozzá)2012. márc. 1. 18:36
1/10 anonim válasza:
Szerintem te nem leszel sokáig... rosszul leírni a "Mester" nevét... (kétszer)
2/10 A kérdező kommentje:
neharagudj. de ez az új név. két ss betű jelzi a kétszeres erőt ;)
2012. márc. 1. 18:39
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, miért olyan nehéz megtanulni a Chuck Norris név helyesírását.
4/10 A kérdező kommentje:
ne kötözködj. mert megfejellek :)))
2012. márc. 1. 18:46
5/10 anonim válasza:
Nem hagytam senkire sem az erőmet.Ha én meghalok a világ elpusztul,de én nem halok meg.
Chuck Norris
8/10 A kérdező kommentje:
am lányvagyok :DD
dee hovamenjek.? ;)
2012. márc. 1. 20:48
9/10 SIku77 válasza:
Chuck Norris olyan kemény hogy kolbásszal eszi a gyémántot és chuck téged kért meg hogy terjesztd a hírt hogy nincs hogy még több embert csalogasson magához jut eszembe most mehetek tanúvédelmi programba amért ezt leírtam b+
10/10 anonim válasza:
Látom, rosszat álmodtál, kislányom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!