Hogy békülhetnék ki az egykori barátnömmel?
Volt 3 évig egy bnőm(tüske) akivel megszakadt a kapcsolat én barátkozni kezdtem más lánnyal(Bonbonnak-neki sok barátja volt de egy se igaz,kedves,őszínte,de kissé konfliktusokat kereső,pukkadozó lány)nekem az ellentétem mégis nagyon szerethető).MAjd ujra kibékültem tüskével.Csak hogy már semmi sem volt olyan mint régen,Bonbonnal nem szereték egymást.Ez sokáig ment.Tüske sírt sokat hogy fél Bonbontól meg ilyenek válasszak.MAjd ugy döntöttünk Tüskével hogy megmondjuk Bonbonnak hogy haggyjuk ezt az egészet...csakhogy másnapra ők kibékültek Tüske hazugságokat terjesztett rólam,olyanokat is amelyek sérették Bonbont...
akit csak lehetett ellenem uszítottak...
Tüskében nagyot csalodtam,sokat sírtam miatta...
viszont Bonbon hiányzik...de már 1 éve nem beszéltünk....
(valószínűleg megenyhűlt mert hotdogon írt az üzifalra hogy tetszik neki a prom stb. és ha haragudna nem írta volna)Mára ők sincsenek olyan jobban mint akkor.Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!