Szerintetek milyen lett az első rész? (saját)
2012. márc. 1. 14:11
1/7 anonim válasza:
tipikus,átlagos
ezerszer lerágott csont,fölösleges káromkodások,a hangulat nem fogott meg,nem lehet beleképzelni magam az adott helyzetbe
kezdésnek nem rossz,a folytatása lehetne kicsit változatosabb,a főszereplő gondolatait és érzéseit jobban kellene majd részletezni+minimum 2 nagy csavar kell a történetbe különben nagyon ellaposodik és egyhangú,monoton lesz
3/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 1. 16:46
4/7 anonim válasza:
Azért ne add fel. Egy ideig írogass csak magadnak és olvass mellette sokat. Nem olyan rossz ez, csak tényleg összeszedetlen, klisés. De jó volna tudni, hogy hány éves vagy.
5/7 anonim válasza:
sok a szóismétlés, főleg a nevek, az igeidők nincsenek mindig egyeztetve és ez zavaró. a sztori meg ja, klisés.
6/7 A kérdező kommentje:
nem annyira idős... A történet igazából rólam szól. Csak feldobtam egy picit. De ezt anyukámnak írom... bár elolvasná..hiányzik
2012. márc. 18. 15:01
7/7 Atika válasza:
Szia, nem szeretem a regényeket, de most kivételt tettem és elolvastam. Szerintem egész jóra sikeredet. Gondolom fiatal lány vagy még, s ezért kifejezetten dicséretes,hogy írással töltöd az idődet. Olvass sokat, s még egyszer gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!