Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a különbség a scene és az...

Mi a különbség a scene és az emo között?

Figyelt kérdés

Én nem látok semmi különbséget :D

..bár nem vagyok szakértő :D

2009. jún. 8. 07:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Az emosok a rinyagépek: sírás-rívás, öngyilkosság, mindenki utál, hagyjál békén.

A scene inkább csak ki akar tűnni a tömegből (csak mivel egyre többen vannak, egyre inkább beolvadnak). Ők nem utasítják el a "boldogságot", de feltűnően sok (ál)homokos van köztük.

Bár nem tartozom egyikhez sem, de kb. ennyit tudtam leszűrni a napiszarból :D

2009. jún. 8. 08:35
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Divatmajomság mindegyik. Majd kinövik.
2009. jún. 8. 09:11
 3/12 A kérdező kommentje:
én is a napiszaron nézem :D
2009. jún. 8. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

emo: blekkes nyomi

scene: szines nyomi

én ennyit tudtam leszűrni:D

2009. jún. 8. 17:25
 5/12 anonim válasza:

az emos fekete ruhákba jár, sír állandóan hogy milyen sz*r a világ, fenyegetőzik hogy felvágja az ereit, nem meri bevvalani - még magának sem - hogy csak egy kis nyomorék... a legtöbb pénzes köcs*g, akik csak önsajnálatot képesek kimutatni, szánalom hogy ez lett a divat hatására =/

A scene egy myspace nevű oldalról terjedt el, akik a színes hajukkal, öltözködésükkel tűnnek ki, nem szokták csak fotomodellekre (külföldi) mondani, de már ez is divat lett (=

Ennyi ragadt rám 50000 netes oldalról :D

2010. márc. 12. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
tökmindegy, ezt manapság már senki nem tartja számon.. ugyanaz
2010. márc. 18. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
tisztázzunk vmit! egyik sem egy divat hanem egy életérzés! és az emok nem bőgőmasinák-_-" a scenek a külsőjükre adnak inkább és nem az érzelmekre.amíg az emoknak az érzelmek a fontosak és a lázadás
2010. júl. 3. 10:56
 8/12 A kérdező kommentje:
jó hogy tisztáztuk:DD
2010. júl. 4. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem:)

Az emok: általában sötét ruhákat viselnek, másként látják a világot mint a többi ember...

nem feltétlenül öngyilkosok...és nem, nem mindegyik szeretne meghalni és nem mindegyik vágja magát..azt inkább a pózerek, azaz akik csak úgy öltözködnek, de nem gondolkodnak ugy és ijen cukcsimukcsin írnak, azaz affektálnak...

SCENE: a scene-k kitünnek a tömegből, az emberek megbotránkoztatása a cél vagy hogy kell írni:)

elengedhetetlen a tupír-tépett haj, smink, csőnadrág ott is mint az emonál mivel az emonak az egyik ága a scene..

Egyébként visszatérve az emora...Nem feltétlen öngyilkosok, nem vagdossák magukat csak épp máshogy látják a világot, és élik meg a minden napokat..:))

2011. jan. 3. 18:58
 10/12 Ewii08 válasza:
Szia én egy 11 éves saucy vagyok!Nem scene csak saucy amúgy igaza van az első válaszolónak!A rendes emok depisek mi meg csak ki akarunk tűnni hogy nézzenek meg ilyenek a scenék illetve saucy-k színesben járnak színes hajjal az emok inkább feketében!
2014. aug. 15. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!