Mi a különbség a scene és az emo között?
Én nem látok semmi különbséget :D
..bár nem vagyok szakértő :D
Az emosok a rinyagépek: sírás-rívás, öngyilkosság, mindenki utál, hagyjál békén.
A scene inkább csak ki akar tűnni a tömegből (csak mivel egyre többen vannak, egyre inkább beolvadnak). Ők nem utasítják el a "boldogságot", de feltűnően sok (ál)homokos van köztük.
Bár nem tartozom egyikhez sem, de kb. ennyit tudtam leszűrni a napiszarból :D
emo: blekkes nyomi
scene: szines nyomi
én ennyit tudtam leszűrni:D
az emos fekete ruhákba jár, sír állandóan hogy milyen sz*r a világ, fenyegetőzik hogy felvágja az ereit, nem meri bevvalani - még magának sem - hogy csak egy kis nyomorék... a legtöbb pénzes köcs*g, akik csak önsajnálatot képesek kimutatni, szánalom hogy ez lett a divat hatására =/
A scene egy myspace nevű oldalról terjedt el, akik a színes hajukkal, öltözködésükkel tűnnek ki, nem szokták csak fotomodellekre (külföldi) mondani, de már ez is divat lett (=
Ennyi ragadt rám 50000 netes oldalról :D
egyáltalán nem:)
Az emok: általában sötét ruhákat viselnek, másként látják a világot mint a többi ember...
nem feltétlenül öngyilkosok...és nem, nem mindegyik szeretne meghalni és nem mindegyik vágja magát..azt inkább a pózerek, azaz akik csak úgy öltözködnek, de nem gondolkodnak ugy és ijen cukcsimukcsin írnak, azaz affektálnak...
SCENE: a scene-k kitünnek a tömegből, az emberek megbotránkoztatása a cél vagy hogy kell írni:)
elengedhetetlen a tupír-tépett haj, smink, csőnadrág ott is mint az emonál mivel az emonak az egyik ága a scene..
Egyébként visszatérve az emora...Nem feltétlen öngyilkosok, nem vagdossák magukat csak épp máshogy látják a világot, és élik meg a minden napokat..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!