Miért van olyan amikor ha egyszer leírok és végén fönt van de vissza sem akar válaszolni nekem?
Figyelt kérdés
Most például Badoo-ról van a szó mert nekem is van. Tegnap írtam a csajnak hogy, hogy vagy és erre azt válaszolta én jó vagyok szívem. Kérdezem tőle van kedved eljönni egy kávéra? Erre azt válaszolta én igen és szeretnék elmenni veled randizni. Utána ma fönt volt és kérdeztem tőle azt hogy figyelj mikor jössz majd randizni? Várom, várom de semmilyen válaszokat nem kaptam. Hogy van ez?2012. febr. 29. 22:15
1/2 anonim válasza:
te megkerdezd hogy hogyn e, azt mondja igen, erre te masnap megkerdezed hogy na akkor mikor? ebben valami nem stimmel:p
2/2 anonim válasza:
na ezt jol elirtam:) szoval megkerdezed hogy jon e*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!