Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudok Budapesten Djarum...

Hol tudok Budapesten Djarum Cherryt venni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

mi van ecsém te is trafikos vagy?jó lenne a rejtett reklámokat megszüntetni,mert ez az oldal nem erre való!

Annyi bejegyzés van már erről a drága márkáról,hogy kizárt az,hogy nem reklám!

2012. febr. 28. 16:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, én egy 17 éves lány vagyok, és akartunk venni a hétvégi bulira, és egyenlőre nem tudom, hol keressem. De most hogy felhívtad a figyelmem, rákerestem, és megkaptm a választ, elnézést hogy elsőre nem így tettem, de nem kell rögtön bunkózni :))
2012. febr. 28. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

De jó dolgod van neked.....

Bulizz csak ha neked jólesik!

dr.ogos rendel! :-))

2012. febr. 28. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:

jézusom :"DDD nagyon rossz emberrel kezdtél :DDDDD

Szűz vagyok, életemben nem voltam részeg, csak max spicces, 1 barátom volt életemben, azaz ő van most, és nem is cigizek, kb 16 voltam mikor elősször próbáltam :"DDD csak tudod, szülinapja lesz a barátnőmnek, és mivel a vizipipája tönkrement, gondoltam ezzel helyettesítem a magam részét :D Még mielőtt belekötnél, NEM, soha nem tettünk drogot a vizipipába, max ízesített dohányt.

nagyon benézted ;)

2012. febr. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!