Van drogokkal, kábítószerekkel kapcsolatos foglalkozás?
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy sajnos kamaszkoromban nem vetettem meg ezeket a dolgokat de már végeztem vele és hát a témát viszont kenem vágom,tudok mindenről mindent,azon gondolkodtam ebből esetleg nem lehetne e előnyt kovácsolni?2012. febr. 27. 19:51
1/6 anonim válasza:
Létezik vmi olyasmi,h szenvedélybeteg gondozó.
2/6 anonim válasza:
Esetleg drogprevenciós csoporthoz mehetsz előadásokat tartani. Ha neked nem hisznek, senkinek nem fognak.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. febr. 28. 14:03
5/6 anonim válasza:
Ket veglett van , amivel kamatoztathatod a tudasod, tapasztalatod, az egyik, hogy beallsz szenvedelybetegkezelonek, propagandalsz ellene vagy beallsz dealernek.
6/6 anonim válasza:
Erdekelne sikerult-e talalnod ilyen helyet? En is hasonlo cipoben jarok. En dolgoztam ilyen helyen, de annak 10 eve lassan mar,de elmennek ujra, szivesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!