Hogyan hívjak meg egy soha nemlátott srácot nyaralni pár napra?
Ha még egyáltalán nem találkoztál vele személyesen, szerintem túl gyors lenne kapásból egy pár napos nyaralás, egy sima randi elég lenne bőven, még akkor is ha levélben nagyon kedvesnek és megbízhatónak tűnik.. sose lehet tudni.
Viszont egy találkát szerintem minden gond nélkül kérhetsz, csak akkor ő mondjon egy időpontot, ha ő az elfoglaltabb.
Válaszolt levelemre,de szerintem azt hiszi azert keresem csak mert angolozni szeretnek vele,holott nem,mert ido"m sincs rá. : ) Még nem válaszoltam neki,de valamit jelzem majd.Szeretném ezt a talit és látom jól jonne ha mellette lennék a bajban is úgy érzem.
Szia István!
Lehet meglepőnek találod,hogy írok neked,néhány sort.Remélem nem lesz levelem félreérthető ha esetleg idokozben lett kedvesed.Hogy mennek mostanság munkáid?Lesz időd nyaralni menni valahova a nyáron?Én kettő hónapja Magyarországra érkeztem.Elkoltoztem ....., panzió gondnoka vagyok,mellette még viraggal is bűvészkedek.Készítettem számodra egy kis ajándékot,mert szeretném megkoszonni segítségedet és megkérdezném hogyan tudnám átadni?Lassan zárom soraim,akad néhány tennivaló még.
Üdv:xy
Nagyon orulok a levelednek, en sajnos nem voltam olyan helyzetben, hogy akarmilyen levelet irjak, sot a kozeljovoben varhatoan csuszok majd a valaszokkal is. A valsaghelyzet egyre izgalmasabb nalunk is, habar nalunk mar 20 eve valami ilyesmi van. Veszelybe kerult a munkahelyem, annak ellenere, hogy lelkiismeretesen vegeztem a munkam. Paran meghaltak, parat sikerult megmenteni, de ez nem nyom a latban. Megviccelteltek, de ez van. Azt hittem, hogy becsuletes munkat fogok vegezni, de maradok az ujsagiras mellett. A vilag a fejere allt, habar ettol volt rosszabb is, pl amikor raketak robbantak. Faradt vagyok. Ez termeszetesen nem jelenti azt, hogy nem probalok meg segiteni ha nem kapcsoljak ki a netem.
Irtad, motoros panzioban dolgozol, finoman a vendegekkel, azert nem art par vasalot benn tartani a hiperaktiv vendegek miatt.
Udvozletem Istvan
P.S. Ha angol tanulmanyaidat folyatni szeretned rendelkezesedre allok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!