Romániából szeretnék Magyarországra (Nagyváradról Szegedre) csomagot (könyvet) küldeni. Meg tudnátok mondani, hogy pontosan hol és miként lehet ezt megoldani, és mennyibe fog kb. kerülni?
Köszönöm a válaszod, egy ehhez hasonló táblázatot kerestem én is, csak nem nagyon láttam át.
„Levélként feladhatod, súlytól függ mekkora lesz a díja”
Ez most kicsit fura lesz, de ezek szerint próbáljam egy borítékba begyömöszölni? Bár igaz, nagyon sok fajta van, könyvméretűek is.
A neprioritară és prioritară az a különbség, hogy milyen hamar érkezik meg, igaz?
De konkrétan a Corespondenţă és a Serviciul között? Melyik mit takar ez esetben?
Egyszóval, az én esetemben, aki Magyarországra szeretne küldeni:
Serviciul (plicuri plate) prioritar Europa (Scutit de TVA) vagy
Corespondenţă prioritară Europa (Scutit de TVA) lesz?
Eléggé értetlen vagyok, ne haragudj érte. De köszönöm így utólag és előre is a segítségedet :-)
Már idejétmúlt a válasz, de ha még esetleg szükséged lesz az infóra akkor van egy bizonyos "Imprimate" (nyomtatványok) szolgáltatás. A prioritar és neprioritar között annyi a különbség, hogy a prioritar küldeményeket repülővel viszik.
Amúgy ha imprimat prioritar-ként küldöd akkor elég hamar odaér és nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!