Szerintetek helyén való lenne megemlíteni ezeket a dolgokat? Farsang
A szatén ruha jó ötlet. A maszkról pedig beszélj a tanárral, hogy miért nem szeretnéd a maszkot. Konrkétan ne mond, hogy röhej tárgya lennél benne, hanem mondd el, hogy elnézést, de ez nekem nem tetszik, érvelj.
megfázás... hát... szerintem menj el orvoshoz és kérdd meg, hogy írjon ki egy kis ideig. Aztán szedd be e gyogyókat amiket felírt, Neo Citránt igyál napi háromszor (reggel, délben, lefekvés előtt), és utána bújj ágyba, hogy kimelegedj! Forrófürdőt is vegyél! esetleg eközben megihatod a Neo Citránt is :) Ja és egy tanács ezzel a porral kapcsolatban: úgy még finomabb, ha mézet raksz belé :) Forrótea, bele a por, méz keverd fel. Ne rakj se túl sokat, se túl keveset a mézből! Mármint ha nem szereted... én sem szeretem, de még is finom lesz tőle a tea, mégsem az a tipikus nagyon édes mézíz.
Még valami! Kérj meg valakit (és erről tájékoztasd a tanárt is!), hogy legyen beugró! vagy esetleg legyetek ketten, hogy ha te nem tudsz elmenni, mert nagyon sz.rul lennél, akkor menjen ő! :)
jó farsangozást!! :) ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!