Hogy tudom törölni magam a Netwörkről?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy kerültem fel arra az oldalra, de idegesít!Állandóan jönnek a hülye levelek az e-mail címemre, hírlevelek,mindenféle hülyeségek, az istenért, még profilom is van!Legszívesebben szétverném aki ezt kitalálta! Szóval valaki tudja, hogy hogyan töröljem a profilomat? Köszönöm előre is...2012. febr. 27. 12:24
1/2 anonim válasza:
Persze, én tegnap töröltem magam. Ha be tudsz lépni a Netwörk fiókodba akkor egyszerű. A Beállításoknál fogsz találni egy olyat, hogy a profil megszüntetése, ha jól emlékszem. Az annyiból áll, hogy be kell írnod egy mezóbe, hogy törlés. és voálá, máris törölted, bár lehet várnod kell egy napot, míg véglegesítik.
2/2 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Törölni akartam a profilom, de nem emlékszem a jelszavamra és az az email, amivel oda regisztráltam már nem él. Próbáltam a network-nak írni, de azt is csak belépve lehet. Így végképp nem tudom, hogy mit csináljak. Előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!