Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Nagyon fontos! Mit...

SOS! Nagyon fontos! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
felvételivel kapcsolatos. 2 iskolát jelöltem volna meg, de kellett egy harmadik is különben nem fogadta el a tanárom. az első kettőnél nem "könnyebb" de nem is "nehezebb" suli. holnap lesz a szóbelije, de ez csak azért jelöltem be hogy meglegyen a 3, és nem akarok oda bekerülni egyáltalán! szüleim nem tudják hogy holnap lesz. (angolból van, semmit nem tudok szinte, nem tanultam rá mert nem akarok bekerülni) szóval mit csináljak? ha elmondom szüleimnek mérgesek lesznek hogy csak most szólok, szüleim dolgoznak, el kell mennem, nem tudok semmit be se akarok kerülni így legalább messzebb kerülök hogy oda vegyenek fel. vagy ne mondjam el-> nem megyek el nem kapom meg a pontot rá de a szüleim mérgesek lesznek mert nem mondtam el és nem tudom melyik a rosszabb! segítsetek! 14/F
2012. febr. 26. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát hogyha nem akarsz oda bekerülni akkor simán játszd a hülyét. :D A szüleid azt úgy sem tudják hogy mi volt a felvételinél :D Régen én is ezt csináltam xD De szerintem itt is elég lesz hogy nem tudsz semmit és kész. Szülőknek nem fogják elmondani ők meg nem fogják tudni miért kaptál annyi pontot. Azt fogják csak simán gondolni hogy vannak tőled ezerszer jobbak is belőle. ;) :D

17/L

2012. febr. 26. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
de anyukám a sulimban dolgozik és másik tanár gyereke is megy oda ahova nekem kéne holnap és lehet hogy megtudja mert én beszéltem róla hogy tuti nem fogok menni :/
2012. febr. 26. 18:46
 3/6 anonim válasza:
hát az sz0pás.
2012. febr. 26. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Fu hát akkor nem tudom. :S Próbáld anyuddal megbeszélni szépen hogy te nem akarsz odamenni. Ne ő döntsön helyetted, mert később lehet bánni fogod. Találj ki valami hihető szöveget. :D
2012. febr. 26. 19:13
 5/6 A kérdező kommentje:
kitaláltam szerintem. nem mondom el és nem megyek el, utána már csinálhatnak amit akarnak :P
2012. febr. 26. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
és max azt mondod, hogy nem láttad, h felvettek.
2012. febr. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!