Ha megnézek egy horror filmet, vagy látok egy kis részletet belőle, egyből előttem van. Beparázok és meg se bírok mozdulni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Amint látok egy horror filmet, vagy a TV-ben v Youtube-n egy trailert belőle, egyből magam előtt látom a rémisztő részeket, és beparázok. Mit csináljak ???2012. febr. 26. 18:21
1/4 anonim válasza:
Ne nézz ilyeneket szerintem. Ez mind azért van mert az idegrendszered nagyon gyenge. És nem kellene jobban tönkretenned,mert később nagyobb bajok is lehetnek.. :S
2/4 A kérdező kommentje:
És az idegrendszeremet hogyan tudnám erősíteni??? Minden nap szedek MagneB6-ot reggel 2 - este 2, de ez nekem csak arra jó, hogy ne legyek annyira ideges.
2012. febr. 26. 21:02
3/4 anonim válasza:
szerintem meg nézned kellene ilyen filmeket előbb gyengébbeket majd egyre durvábbakat szépen lassan hozzá szoksz és tudnod kel hogy ez nem a valóság nincs mitől félni amibe nem halsz bele az meg erősitt
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom mivel lehetne. Ezt inkább orvossal kellene megbeszélni, vagy ideggyógyásszal. Ők lehet tudnak ajánlani valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!