Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha megnézek egy horror filmet,...

Ha megnézek egy horror filmet, vagy látok egy kis részletet belőle, egyből előttem van. Beparázok és meg se bírok mozdulni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Amint látok egy horror filmet, vagy a TV-ben v Youtube-n egy trailert belőle, egyből magam előtt látom a rémisztő részeket, és beparázok. Mit csináljak ???

2012. febr. 26. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne nézz ilyeneket szerintem. Ez mind azért van mert az idegrendszered nagyon gyenge. És nem kellene jobban tönkretenned,mert később nagyobb bajok is lehetnek.. :S
2012. febr. 26. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:
És az idegrendszeremet hogyan tudnám erősíteni??? Minden nap szedek MagneB6-ot reggel 2 - este 2, de ez nekem csak arra jó, hogy ne legyek annyira ideges.
2012. febr. 26. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem meg nézned kellene ilyen filmeket előbb gyengébbeket majd egyre durvábbakat szépen lassan hozzá szoksz és tudnod kel hogy ez nem a valóság nincs mitől félni amibe nem halsz bele az meg erősitt
2012. febr. 29. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mivel lehetne. Ezt inkább orvossal kellene megbeszélni, vagy ideggyógyásszal. Ők lehet tudnak ajánlani valamit.
2012. márc. 1. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!