Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Paypallal szeretnék metinre...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Paypallal szeretnék metinre befizetni, de hibát ír!?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam paypallra, szeretnék fizetni be pénzt, de amikor megado ma kártyám adatait, fent mindig valami hibát ír....pl:

To pay instantly, link a debit or credit card to your PayPal account Or choose another way to pay.

Aztán megadom a kártya számomat és az adataimat... utánan meg ezt írja:

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.

Kb 300szor írtam át a címemet, miután megadtam a kódot, de mindig visszaugrik az elsőnek megadott címre, és mindig ezt a sz...t írja ki ! már nagyon ideges vagyok, valaki segítsen légyszíves !

2012. febr. 26. 17:23
 1/7 anonim válasza:
0%

Miért akarsz egyáltalán SEMMIT venni?

Ne költsd a pénzed feleslegesen.

2012. febr. 26. 17:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert kellene... msot az egyszer belefér
2012. febr. 26. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:
De valak isegíthetne, mert kezd elegem lenni..
2012. febr. 26. 17:43
 4/7 anonim válasza:
0%
Ha ilyen sok pénzed van, vedd meg nekem a Minecraftot... úgy is 35.000ft a gázszámla, és 55 ezer a bevétel havonta... kerülnél ebbe a cipőbe... örülnél neki hogy csak enni tudsz, és itt tudsz válaszolni... hogy van internet akármilyen szar is... ezen gondolkozz el, majd aztán idegeskedj, mert én már több órát sírtam azért, mert nincs mit enni.
2012. febr. 26. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
nincs szükségem a kioktatásodra, mi is konkrétan alig élünk meg, és azon idegeskedünk, hogy lesz-e kaja másnap, de 18 éves lettem nem rég, és éleemben egyszer szeretnék feltölteni pénzt... Ráadásul még pókerre is szükségem lenne arra, hogy tudjam hogy kell feltölteni pénzt, mert eléggé jól pókerezem, és akár kereshetnék is vele...
2012. febr. 27. 05:49
 6/7 anonim válasza:
0%
Tudod; inkább mentél volna tanulni.
2012. márc. 27. 17:36
 7/7 anonim válasza:
nem hiszem el.. mi a francért nem lehet normális és segítő választ adni? egy ismerősöm is ezt az üzit kapta, próbálnék neki segíteni, reménykedve olvasom ezt a kérdést hátha segít nekem is a válasz.. de neeeeeem mert itt csak cseszegetni tudjátok a kérdezőt.. gratulálok
2012. aug. 2. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!