Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ellopni (! )...

Hogyan lehet ellopni (! ) valaki oldalát facebookon?

Figyelt kérdés
De most komolyan.Olvasom sorba,hogy "ellopták az oldalt" meg ilyenek.De ezt most hogy kell érteni???
2012. febr. 26. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
gondolom feltörték nem?
2012. febr. 26. 13:10
 2/9 A kérdező kommentje:
ja,lehet.de olyan komplikáltam irogatják ott ki,hogy már belezavarodok.
2012. febr. 26. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Ellopni nem lehet, esetleg megszerzik a jelszót és feltörik!
2012. febr. 26. 13:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja,hát igazából arra is gondoltam,hogy felveszi a tulajdonos adminnak a "tolvajt",aztán ő letörli a másikat az adminok közül,és így az övé lesz.Szerintem így átgondolva ez is elég logikus.
2012. febr. 26. 22:31
 5/9 anonim válasza:
Majd én elmondom hogyan. Az oldalaknak egy vagy több adminisztrátoruk van. Elég egyikőjüknek a bizalmába keveredjen valakinek, valami ál szöveggel behízelgéssel beveteti magát adminnak onnantól kezdve neki is ugyan olyan hozzáférése van az oldalhoz. És törli az eredeti tulajt vagy tulajokat az adminisztrátorok közül, így már el is lopta. Az enyémet így lopták el :@
2012. ápr. 25. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a saját barátnőm lopta el az oldalam. Felvettem adminnak ő meg letörölt. Erről ennyit. Azóta nem beszélünk :)
2012. júl. 19. 09:32
 7/9 A kérdező kommentje:
jaa...most már értem:) amúgy szerintem elég szemét dolog...főleg,ha a barátnőd lopta el...:|
2012. aug. 28. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
A Grincs ellopja a Karácsonyt, talán a facebook oldalakat is ő lopkodja!
2012. szept. 20. 17:45
 9/9 Eveteve válasza:
igen de ha csak sima adminnak vesznek fel akk hogy lopjam vissza az oldit?????
2013. febr. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!