Mit jelent ez hogy Vakfolt?
Figyelt kérdés
Halottam róla de én nem látom vagyis nem veszem észre!És igaz hogy minden embernek van?Amúgy beírtam a googleba de tök hülyeségeket adott ki!2012. febr. 26. 09:22
1/1 anonim válasza:
Minden embernek van. Azt jelenti, hogy a perifériád valamely részén nem látsz. Szemvizsgálattal meg lehet állapítani: egy nagy fehér tányér közepébe kell nézni vagy 20 percig, és folyamatosan halvány zöld fények villannak fel. ha meglátod, megnyomsz egy gombot, amit a kezedbe adnak. a végén kijön, hogy mely részre nem látsz, vagy kevésbé látsz jól. Ezért van, hogy sokszor az autósok a kanyarba nézve nem veszik észre a motorost, vagy a másik autót. Ezért kell sokszor körülnézni. Ez nem betegség, mindenkinél jelen van. vagy pl. valaki nem veszi észre, hogy valami röpül felé, ha éppen olyan szögből érkezik az objektum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!