Van olyan max.20grammos önvédelmi spray, ami legális, és nem okoz maradandó károsodást? Ha igen, hol?
Egyik legálisan megvásárolható gázspray sem okozhat maradandó károsodást. Közterületen a paprikaspray hatóanyaga kkve-nek számít. CS vagy CR lehet nálad.
Köszönöm szépen a gyors választ! Na, hát akkor annak nagyon örülök, hogy minden "boltban" megvásárolható spray legális.
Esetleg ha még olvasod ezt (vagy bárki más) megtudod mondani, hogy mi az a kkve?
"minden "boltban" megvásárolható spray legális"
Pont nem ezt mondtam :)
A kkve az "közbiztonságra különösen veszélyes eszköz", közterületen viselése szabálysértés. Ilyen pl a 8 centinél nagyobb kés, vipera, viselési engedély nélkül a gázpisztoly, ilyesmi. Meg a paprikaspray.
Ja igen, utána rögtön rájöttem, hogy rossz volt a szövegértelmezésem, csak már nem volt kedvem javítani rajta (meg abban sem voltam biztos, hogy még elolvasod-e a válaszomat ilyen hosszú várakozás után) :)
Akkor tudsz mondani olyan helyet, ahol legálisan beszerezhető egy ilyen spray? (akár privátban is jöhet, ha gondolod)
Persze, olvasom, mert előre kerül a kérdés a megválaszolt kérdéseim között :)
Nem akarok reklámozni, Bp-n kb minden második sarkon van valami militarybolt vagy fegyverbolt.
A Nagykörúton a Fővadászbolt, a Kiskörúton a Nimród, a 7-es Vonalán a Daisy, a Keletinél a Gunbox1, a Moszkvánál a Gunbox2. Telefonálj oda, hogy mijük van épp raktáron.
Tudtommal más városokban kisebb a választék, de azért vadászbolt szokott lenni nagyobb helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!