Miről tartsak beszédet?
Egyik órán beszédet kell tartanom az osztálynak.A beszéd célja az hogy meggyőzzem a közönséget(osztálytársaimat) valamiről.Témákat már kerestem a neten de egyik sem ragadott meg.A művészeteket kedvelem és úgy gondoltam hogy arról győzöm meg a közönséget hogy rengeteg tehetséges művészt nem értékelnek vagy fizetnek meg elég jól.
Ha eszetekbe jut valami érdekes téma a beszédemhez,kérlek osszátok meg.A beszéd kb.3-5 perc hosszú
Köszönöm :)
Tarts arról hogy miért nem érdemes iskolába járni... 1 perc alatt meggyőzöd az egész kompániát azt én garantálom. "Nézzetek magatokra társaim! Tényleg meghülyültünk! Fiatalságunkat áldozzuk annyi szarért, amire 2 nap után már nem is emlékszünk és amit ÚGY UTÁLUNK! Ezt a természetes ösztönt SOHA nem tudják belőlünk kiirtani! Vesszen Mária Terézia és a kötelező iskoláztatás!"
Nem vicc...
Arrol hogy meg kene valtoztatni az oktatast.Mivel eltunt a sulyesztoben a kerdesem, most legalabb belinkelhetem ide:p
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__specia..
Nezd meg az elso kis vidit, szerintem van mirol beszelni.
ó köszönöm ! nagyon jó témák,ment a zöld kéz.
már majdnem biztos vagyok benne hogy az oktatásról fogok beszélni de szombatig még küldhettek ötleteket :)
nagyon örülünk hogy megnyertünk a témának :))))
nézd meg a videókat érdekesek...
és kösz a mancsot! :D
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!