Drexike kérdése:
T-homnak tartozok vagy 40 ezer ftal hogy fogják behajtani?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 22:58
1/10 anonim válasza:
Jönnek a pénzbehajtók azt rádrugják az ajtót
2/10 anonim válasza:
jól beperelnek és mivel szerződést kötöttél, semmi esélyed nem lesz.
3/10 anonim válasza:
Felszólítás, behajtó cég-felszólítás, végrehajtás. Mindeközben szépen gyarapodik a tartozásod a kamatokkal.Vagy letiltják, vagy megy a végrehajtó.
Inkább egyezz meg velük egy részletfizetésben, MOST.
4/10 A kérdező kommentje:
Hüségnyilatkozatom nincs feléjük már lejárt ! Igy milyen a szitu?
2012. febr. 23. 23:19
5/10 anonim válasza:
Az mind1, a tartozás, az tartozás marad!
6/10 anonim válasza:
"Hüségnyilatkozatom nincs feléjük már lejárt ! Igy milyen a szitu?"
Így négy nagydarab ukránt küldenek hozzád szabadfoglalkozásra.
7/10 anonim válasza:
No para.nekem upc hez kb 350000 a saram,2 éve köttettem on demandos tvt(videótár),azóta se vonják.a mostani netem is upcs,én köttettem beXDez milyen..
8/10 anonim válasza:
ha jön a behajtó akkor hozzácsapnak iszonyat költséget plusz a verőlegények kórházi ápolása, ha eltörik az arcodon a kezüket
9/10 Amenothep válasza:
Az történik, hogy mostanában nem lacafacáznak ilyesmivel. Akár 5000Ft-ot is behajtanak. Átadják behajtócégnek aki kb kétszer felszólít rá, hogy fizess, vagy részletekben, vagy valahogy. Ha nem akkor vagy a fizetésedből letiltatják, vagy kimennek és lefoglalnak ezt azt. Mindenképp az egyezkedéssel jársz jobban, mivel a behajtók értékbecslővel mennek, és a 100centis plazmatévéd simán felbecsülik 40000 Ft-ra és viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!