Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy és hol tudnám letölteni...

Hogy és hol tudnám letölteni az Anime Studio Pro 8 -at?

Figyelt kérdés
Hogy és hol tudnám letölteni ingyenesen az anime studio pro8-t?
2012. febr. 23. 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
google a barátod, egy kicsit erőltesd meg magad, ne várd el hogy más keresgéljen helyetted
2012. febr. 23. 10:44
 2/6 anonim válasza:
68%

Kedves előző válaszoló, hányok az ilyen emberektől mint te... Ha nem tudod a választ, ne kommentelj b***meg... Senki sem értelmi fogyatékos, mindenki ismeri a googlet, de van amit nem igazán lehet megtalálni, és azért teszi ki valaki ide a kérdését, mert nem találja ott. Ha ezt olyan nehéz elsiselni, nem kell válaszolgatni a kérdésekhez, és bunkózz otthon az édesanyáddal!

Amúgy én is csak trialba tudtam letölteni, tessék itt a link:

[link]

2012. márc. 28. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves Második válaszoló! Hányok az olyan emberektől akik azt hiszik mindent tudnak és be b****nak egy trial letöltő oldalt.... és csak tájékoztatlak hogy nem egy torrent oldalon fent van full verzióban. de ha nem felel meg a googléban is meglehet találni serial kóddal együtt. de aki utánna sem néz hanem rögtön ide b***a be a kérdést hogy majd más megkeresi annak nem is fogok segíteni.

te pedig a kedves szüleiddel beszéljél ilyen hangon!

2012. márc. 28. 13:09
 4/6 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy én mindent tudok, de annyit szerintem magától is tud az ember, hogy írja be googleba! Sokmindent csak meghívós reges oldalakról lehet letölteni, még ha keresgél is a googleba, és általában akkor írja be ide a kérdést! És tudod bosszantó, hogyha más is kíváncsi lenne a válaszokra, és ezen az oldalon, amin még 3 éve mindent meg lehetett találni, most annyira képesek az emberek, hogy "írd be google-ba". Ilyen válaszokra nincs szükség! Nem segítesz a kérdezőn, lehet, hogy én csak egy trialt írtam be, de előrébb van vele... Nekem már megvan az egész program, de nem netről, hanem kaptam. Ha pedig annyi helyen fönt van, akkor miért nem vagy képes belinkelni?
2012. ápr. 4. 15:48
 5/6 egymano válasza:
[link] itt van 30 napos trial verzió :)
2012. jún. 14. 17:13
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek aki segített..:)
2012. jún. 30. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!