Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudok ebay-en vásárolni...

Hogyan tudok ebay-en vásárolni? Milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Ebay-en szeretnék vásárolni, de még eddig sosem vásároltam itt, csak vaterán. Tudtok nekem segíteni? Mi ennek a menete és mennyire biztonságos? Akár egy MSN-címet is szívesen fogadok, hogy fel tudjam tenni a felmerülő kérdéseket.

2012. febr. 22. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:

-regisztrálnod kell

- paypal szálát kell nyitnod

- utána vásárolhatsz

Mi sokszor vásárolunk ebay-en keresztül.vettem már órát pár fontért,de vettem már futópadot 700 fontért.

itt is előfordulhat,hogy olyan alakot fogsz ki,aki átvágja a fejd,de ha figyeled az értékelését,és olvasod a megjegyzéseket amiket a régebbi vásárlok írtak róla,akkor könnyen ki tudod szűrni őket.

Hiába van valakinek 98%-os értékelése,ha már 5 ember negatív értékelést adott,mi már nem is foglalkozunk vele.Talán ezért az óvatosság miatt minket még nem csaptak be,és azt kaptam amit megrendeltem.

2012. febr. 22. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
számlát* javítva
2012. febr. 22. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy keress egy eBay "gyakori kérdések" oldalt, van jónéhány magyarul. Google és kész.

Ha további kérdéseid vannak, akkor ezt a fórumot ajánlom: [link]

2012. febr. 22. 12:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 22. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én német ebay-on regisztráltam.A regisztráció után 3 nappal levélben postán küldték a regisztrációs kódot.Utána nyitottam PayPal számlát.Azóta már nagyon sok mindent vásároltam.Eddig csak kedvezőek a tapasztalataim.Volt olyan hogy Texas-ból rendeltem valamit.Majd egy hónapot vártam rá de megjött.
2012. febr. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!