Mi lehet a film címe?
Keresek egy katonákról szóló filmet amiből csak 1-2 bizonyos részlet van meg remélem valaki felismeri a filmet.
Részlet:
A távolban van egy 2emeletes kis ház ahol az ellenség is azt hiszem egy mesterlövésszel.
Közben egy egész osztag egy árokban talál fedezéket és onnan lövik egymást.
Az osztagból kilőnek pár embert és utána nagyon sokáig marad abban az árokban és fogytán lesz a vízkészletük is...
Közben az egyik katona megállás nélkül figyeli a kis házat és már majd nem elalszik.
Van egy másik részlet is amikor az osztag megpillant pár arabot egy teherautónál és elkezdenek közelíteni feléjük mikor az arab leveszi a kendőd az fejéről és akkor lássák, hogy az egy másik baráti szakasz...
Remélem valaki rájön!
ÁÁ ez nem igaz!!!
Igen ezt a filmet kerestem és az a jó benne, hogy nekem ez megvan de csak annyi maradt meg a filmből, hogy bombákat hatástalanítanak csak és igy nem is gondoltam, hogy az az.
Köszöntem szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!