Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A füvescigitő lehet hányni?...

A füvescigitő lehet hányni? (nem próbáltam, csak valaki ezt mondta nekem és megkérdezem)

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
ez valóban egy nagyon fontos kérdés. Bevallom férfiasan nem tudom, de nem érzem magam hülyének ettől! :DDD
2009. jún. 5. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
figyelj, ez több dologtól függ. ha túlszívod mahad számíthatsz hányásra. akkor is ez várható ha piára szívsz. de ezek függenek attól hogy mennyit szívtál, szívtál-e előtte, vagy milyen minőségűt szívsz.
2009. jún. 5. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Persze, hogy lehet. Ha túlszívod magad, el is ájulhatsz. Az a legjobb, mikor eszméletlenül fekszel a saját hányásodban. Úgyhogy mértékkel. (Én sem próbáltam, csak láttam...)
2009. jún. 5. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Igen ez sok mindentől függ. Ahogy a 2. válaszoló írta. Én még nem hánytam soha tőle. Siker titka,hogy törekedj a minőségre , ne nagyon keverd piával ,és tud hogy hol vannak saját határaid.
2009. jún. 5. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
9%
Igen de ha allergiás vagy a vadkenderre akkor megis halhatsz.
2009. jún. 5. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
hát a vadkendert szívhatná napestig, max az oxigénhiánytól kábulna be. amire a kedves kommentelő gondolt az az indiai kender. így már stimmel. vagyis ha alergiás vagy az indiai kenderre (igen ez van a füvescigiben) akár meg is halhatsz. de nem jellemző
2009. jún. 5. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Én egyszer szivtam,évekkel ezelött,màsnap hajnalig hasgörccsel hànytam,végig a wc szélét tàmasztottam.

Ja és marha éhes voltam,mindent összeettem,ez is hatàssal volt ràm

Füves cigi:éhség:összezabàlàs:hànyàs

Soha többé!!!!!!!!!!

2009. jún. 5. 20:45
 8/12 anonim ***** válasza:
ha nem ésszel csinálod, akkor hányhatsz. szóval csak mértékkel.
2009. jún. 5. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
én bevallom még soha se próbáltam, de két embert is ismerek akik próbálták. Szerintem figyelj, hogy hol veszed a füvet, mert szerintem mindkét ismerősöm selejtet szivott, márpedig nem olyan kellemes, ha átvágják az embert. Az előbbi ismerős egy osztálytársam, ő élete első és utolsó füve elszivása után egy parkban a földön fekve, a saját hányásában és izzadságában úszva töltötte az éjszakát. Hát nem túl jó dolog. Egy másik ismerősöm, ő többször is szivott füvet, mindig ugyan azzal a társasággal. Egyszer se érzett semmit elmondása szerint. Ezért is hagyta abba, hogy feleslegesen ne dobja ki a pénzét az ablakon. Én nem vagyok drog ellenes, de ha kipróbálod, akkor csak okosan.
2009. jún. 6. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
ez függ a személytől, aki kipróbálja, mindenkire kicsit máshogy hat, természetesen ésszel kell szívni, ha először csinálod, nem kell egyből egy grammos cigit csinálni, és elszívni az egészet. a rosszullétek az ilyen dolgokból fakadnak, ha valaki nem tudja, mennyi az ő adagja. keveset kell ha még "kezdő" vagy.
2009. jún. 6. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!