Mi van MSN-edre kiírva? -Reloaded-
Ahhoz,hogy meglásd a szivárványt,el kell türnőd az esőt is...
De am mikor mi!!!:D
Arra nem rég válaszoltam, de akkor ide is leírom.
"Sosem tűnődtem azon, hogyan fogok meghalni, de ha már meg kell halnom, olyasvalaki helyett haljak meg akit szeretek" Twilight(L)
[c=50][b][a=2]...Respect my potency...[/a][/b][/c=32] kapkodjátok magatokat:DD
pontosan ez gondoltam a szinkódokat is kint hagyom;)
Tarhonyáshúúúúúúúúúúúúúúúús......!!!!!
holnap jön a lányon barátja és azt főzök neki
(épp vele beszélek msn...)
"('.')KKK! // "kopasz-üveg-alma" XDD // "Brit lehetett, olyan akcentusa volt, mint anyáéknak..." Sonny egyszerűen zseniális. XD"
Magyarázatok: :)
1. rész: a ('.') nyuszifej mindig ott van a személyesemben, a KKK! pedig egy Skambankt szám rövidítése. Teljesen így lenne: Kristelig Kultur Kaos, ez pedig azt jelenti, hogy Keresztény Kultúr Káosz.
2. rész: számtech órai hülyeség, amit főleg csak az osztálytársaim értenek. Röviden: chates haj-szem-alak kérdésre adott válasz.
3. rész: éppen az egyik történetemet írom, abban mondja ezt a Sonny nevezetű szereplő, aki éppen a szüleit meggyilkoló maffiatagokat próbálja beazonosítani az ő kis 5 éves fejével.
1 eves es 2 hanaposak vagyunk szeretlek kincsem szerelmem
ez volt ma nekem ki irva mert ma unnepelunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!