Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valakinek van valami ötlete?

Valakinek van valami ötlete?

Figyelt kérdés
Voltam 4 alkalommal pszichológusnál, aztán nem mentem be többet, mert nem láttam semmi értelmét, csak ugye egy próbát megért... Viszont most ma felhívtak, hogy mi az, hogy én nem megyek többet(?)És vigyem be nekik a TAJ számomat, meg az anyámét is. Szóval a kérdésem az, hogy MINEK KELL NEKIK?

2012. febr. 21. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2012. febr. 21. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
17
2012. febr. 21. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:

esetleg kényszergyógykezelésre jártál? Vagy miért?

Ezt komolyan kérdem.

2012. febr. 21. 17:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Állandóan kivizsgálásokra járkáltam ilyen-olyan dolgok miatt, aztán mondták, hogy inkább pszichológust keressek fel, rá is írták a papírjaimra, hogy pszichológusi kezelés javasolt. Anyám hozott beutalót, a pszichológushoz, tudtom nélkül. Elmentem párszor,mondtam neki 1-2 dolgot hogy mik vannak, mondta hogy majd át fog utalni engem pszichiátriára, meg kérdezett minden félét, állandóan ilyen kitérő válaszokat adtam. Nem is akartam ezt az egészet, hogy ilyen vadidegen embernek kelljen beszámolnom mindenről, aki majd pszichiátriára küld, hogy teletömjék a fejemet gyógyszerekkel, anyám miatt mentem be, de megmondtam neki is hogy haszontalan dolog az egész,és nem megyek be. Erre felhívják hogy hogyan képzelem ezt, és adjuk be a TAJ számunkat. Miért kérik ennyire?
2012. febr. 21. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Gondolom fejpénzt kapnak a TAJ számok után.

Ha nem vagy bíróság által kötelezve a kezelésre, nem vagy köteles járni, bármikor megszakíthatod a segítséget.

2012. febr. 21. 17:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor valószínűleg erre megy ki a játék?

És akkor minek kell nekik az anyám TAJ száma, aki életében nem járt pszichológushoz?

2012. febr. 21. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát gondolom ezért. A kártyád ne add ki, a TAJ számod meg meg kell, hogy legyen nekik, ha már voltál ott. De aztán lehet, hogy tévedek.

Kérdezd meg tőlük, hogy miért adnád oda a kártyádat, nekem is furcsa egy kicsit...

2012. febr. 21. 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Persze a kártyát nem adom nekik, majd azért rákérdezek minek kell nekik ez...

Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!