Hogy a fa**ba lehet letörölni facebookrol minden képet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 15:29
1/2 anonim válasza:
Zuckerberg irodájában ott van a nagy piros gomb, azzal.
2/2 anonim válasza:
Én is elkezdtem törölgetni, de rájöttem van egyszerűbb és praktikusabb megoldás is: csak simán állítsd be, hogy egyedül te láthasd az albumaidat. (Kattints az albumokhoz, úgy hogy megjelenjenek mind, és minden album jobb alsó sarkánál megjelenik az, hogy kik látják-public/friends/only me- és ott mindegyik albumnál rákattintasz a lakatra-only me-, és máris csak te látod a képeket:P)A profilképekkel is el lehet ezt játszani, de a falra posztolt képeket törölnöd kell...És ha ez is megvan kezdheted magad kivenni a taggelt képek közül, és máris tiszta jó új profilod van:)) És ez azért is jó, mert ha később eszedbejut, hogy jajj, csak a Facebookon volt fenn az a fotó, a fenébe, akkor is előtudod szedni, s lemented a privát albumokból:) Ha pedig konkrétan zavaró képek vannak, amiket semmiképp sem őrizgetnél, kattints a képre, hogy nagyba jelenjen meg, és ott a jobb felső sarokban van egy kis csavar, vagy micsoda, oda viszed a kurzort, lejönnek az opciók, s legalul van a delete :) (hozzáteszem nekem sajnos timeline-om van). Hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!