Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » EOS Faktor behajtó cégről...

Drexike kérdése:

EOS Faktor behajtó cégről tapasztalatok vagy bármi információ?

Figyelt kérdés

2012. febr. 21. 07:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nekem már mondtak 50 ezer ft-os közjegyzői díjat is...
2012. febr. 29. 09:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok

mondanak közjegyzői díjat+stb de ha nekik olyan egyszerűen menne akkor miért nem lépik meg? Félre ne értsétek én nem azt mondom hogy ne fizessétek ki a tartozásotokat de ha már ilyen ha helyzet és nincs miből akkor ha a fejükre állnak akkor sincs.Nekem is van pár száz ezer tartozásom már évek óta hívogatnak is rendesen osszák az észt hogy kérjek a rokonoktól, miért nekik van?De ezt nem akarják megérteni!nem maradt más mint hogy lesz..om

2012. márc. 1. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
engem már napi szinten hív egy rejtett szám, nem veszem fel
2012. márc. 1. 08:22
 14/19 anonim ***** válasza:
de kb ma abbamaradt :D
2012. márc. 1. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem is hívogatnak volt hogy napi 8* és nem veszem fel ha meg igen akkor jól leordítom őket.Kitartást!
2012. márc. 3. 19:35
 16/19 anonim ***** válasza:
én meg másrészt találjam ki ugye hogy ki hív, rejtettről EOS vagy munkaügyben ....
2012. márc. 9. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Valahol azt olvastam, hogy meg kell várni a fmh-t és ellent kell mondani, addig nem foglalkozni velük. És ha ellent mondok, miért? és akkor mi történik? El van felejtve?
2012. máj. 26. 16:04
 18/19 Edit86 válasza:
Engem is napi szinten zaklatnak :(
2012. okt. 31. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:

nem fogják elkerülni az eljárást. természetesen nem feltétlenül éri meg nekik sza/rért-h/úgyért minden ingóságodat elárverezni,de még mindig jobban járnak, mintha nem szereznek belőled semmi pénzt.

szóval csak vedd fel velük a kapcsolatot, köss kamatmentes részletet, az adósságod kis időn belül nem négyszázezer, hanem milliós tétel lesz, azt viszont nem fogják hagyni, hogy megúszd, ha csak az összes rokonodat és magadat ki nem költözteted külföldre és el nem tűnsz a Föld színéről.

sajnálom,ez van. de természetes, hogy aki igénybe vesz egy szolgáltatást-nem fizeti ki-tartozik-azon be kell hajtani..

2013. jún. 19. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!