Családsegítővel kapcsolatban lenne néhány kérdésem?
Időpontot kell kérni náluk? A holnapjukon sehol sem írják, hogy kellene telefonálni, viszont a nyitvatartás meg van adva.
Ha odamegyek, elképzelhető hogy azonnal tudok beszélni valakivel?
Illetve szeretném még megkérdezni, hogy hogyan működik ott ez az egész segítség-dolog? Mit mondjak, miért vagyok ott? Főleg a mentálhigiénés és életvezetési tanácsadás, illetve a segítő beszélgetés jönne jól.
Nem fognak elhajtani? Kedvesek ott az emberek?
Elnézést a sok kérdésért! :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
itt nálunk nem kell időpontot kérni a nyitvatartási időben kell menni valaki fog veled foglalkozni, beszélni stb. saját tapasztalatból mondom vannak nagyon kedvesek aki tényleg segíteni akar de mi pont kifogtuk azt aki nem ilyen jelzőkkel nem illetem pedig lenne mivel, mikor terhes lettem bementünk a párommal ha lehet segítsenek ruhák stb tudod mivel sok pénzünk nincs és onnantól kezdve ránkszáltak hála az égnek sorsunk valamivel jobbra fordult így nem kérünk a segítségből, mivel megkaptam azt a fenyegetést attól a nőtől hogy védelembe veszik agyerekem, pedig még meg sem született felment bennem a pumpa főleg hogy keresztanyám meghalt, 8 hónapos terhes voltam így nem is kellett sok elküldtem a ... de még akkor is jött ránkszált el akarta venni a gyerekünket szemünkbe mondta viszont mi elköltöztünk jobbra fordult a sorunk páromnak fizetésemelése miatt és így hogy minden a legnagyobb rendben volt nem tudtak mit tenni szépen lekoptak rólunk így már nyugi van az életbe nem kérem többet a segítségüket! Ez nálunk volt lehet máshol másképp van nálunk sajnos ilyenek is vannak van aki rendes csak sajnos ők olyan visszahuzodok meg sem szolalnak ha egy hangosabb halatja a hangját!
Remélem azért segítettem! Bár én inkább a lelki segélyvonalakban hiszek, ott meghalgatnak, segítenek amibe tudnak válaszolnak a kérdéseidre, igaz ez saját tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!