Ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.
Most vagyok elsőéves a Miskolci Egyetemen, de rájöttem, hogy nem nekem való ez a város, ez az egyetem. Már bejelentkeztem érettségire és felvételire, de nem tudom, hogy mitévő legyek. Több mint 4 éve vagyunk együtt a barátommal, amíg középiskolás voltam mindig arra vártam, hogy együtt lakjunk végre, szeptemberben ez meg is történt, de most, én az Eltére vágyok, míg ő ragaszkodik Miskolchoz. (Ő most fog diplomázni, így szeptemberben együtt kezdhetnénk Budapesten az Egyetemet.) Tudom, hogy korai 19 évesen ebből problémát kreálni, de szeretek Vele élni és nem tudom, hogy hogy viselném, ha megint csak 2hetente találkozhatnánk. Már mindenkivel beszéltem, akinek számít a véleménye, de nem jutottam megoldásra, viszont már csak 4 nap van a jelentkezési határidőből.
Vélemények??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!