Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hogy mp3 függő vagyok?

Lehet hogy mp3 függő vagyok?

Figyelt kérdés

14/L vagyok....

tavaly nyár óta minden egyes nap,több órahosszát hallgatom az mp3 lejátszót,vagy a telefonomon a zenéket füllhallgatóval...:S

Tisztában vagyok vele hogy halláskárosodásom is lehet...de valahogy mégis mayimum hangerőn hallgatom...már fáj a füllem...

mit tegyek??

(Egyépként lehet ám hogy nálam ez egy fajta menekülési módszer mert elég sok olyan lelki sérelmek értek amiket nem tudtam kiheverni,és nincs olyan ember(velem egy idős)akivel megoszthatnám örömöm bánatom...és ebbe menekülök)

2009. jún. 4. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen veled semmi baj. Én is ilyen vagyok:)
2009. jún. 4. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok!:D Reggeltol estig, es neha azzal alszom el:D De probald ravenni magad, tekerd lejjebb a hangerot tenyleg rosszat tehet a fulednek. Minden nap 1 fokozattal lejjebb, amig el nem ered az egeszseges szintet! Milyen zenet hallgatsz egyebkent? Nalam most epp Deftones szol:)
2009. jún. 4. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Hehe... Bájos.
2009. jún. 21. 00:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Életem a zene:D ezzel semmi gond, tuti jót tesz ott legbelül:)
2009. jún. 23. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!