Ha nagyon sok pénzt nyerek a lottón, akkor tényleg rámszáll a maffia?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nyerek másfél milliárdot, azt csak úgy hagyja mindenki? Nem akarják megszerezni, vagy engem megzsarolni, megölni, hogy az övék legyen? Vagy hogy van ez?2012. febr. 18. 22:31
1/8 anonim válasza:
nem, mert nem tudja meg, de akkor sem
2/8 A kérdező kommentje:
dehát ezt is csak emberek intézik.
2012. febr. 18. 22:38
3/8 A kérdező kommentje:
mármint ember adja ide nekem a nyereményt, szóval ő máris tudja, hogy ki vagyok, stb.
2012. febr. 18. 22:39
4/8 anonim válasza:
Jaja elvileg para kicsit. De ha így alakul költözz külföldre , mert megteheted :)
5/8 anonim válasza:
A Szerencsejáték Rt-ben bízhatsz, ott működik a titoktartás. A pénzt átutalják neked, nem bőröndben viszed haza. A dolog akkor tudódhat ki, ha te személyesen teszel érte. Látványosan költekezel, vagy dicsekszel. Ilyenkor bukkannak fel a mélyből a lehúzós elemek. Jobb titokban tartani az ilyesmit és elköltözni jó messzire.
7/8 anonim válasza:
Ettől nincs is egyszerűbb, mint egy régi jó példa... :)
Egyszer egy ember nagyon sokat nyert, és nem mondta el senkinek... Feleségének felajánlotta hogy belekezd egy cégbe, így is történt... Bár a nő nem igazán értette honnan is van pénze... Cég beindult, de egyáltalán nem volt nyereséges, sőt, a pénzt csak vitte... A férfi mégis hordta a pénzt haza hogy milyen jól megy a cég! A pénzt addig-addig ölte bele, hogy pár éven belül a cég is nyereséges lett.. Majd még arra is rá pár évre elmondta az igazat, hogy hogy is történt valójában!
(Ha valaki jobban tudja a sztorit akkor hajrá de én így ismerem) :D
8/8 Bibl válasza:
Meg a galambszar száll a fejedre.. -.- nem szállna rád a maffia.. kivéve ha elmondod nekik, hogy "Figyu mennyi pénzt nyertem, kell, kapj el" -.- szóval érted.. meg amúgy is, aki átadja a pénzt, az nem mondja el senkinek (Maffia).. annak az a munkája.. ő azért van fizetve.. szóval.. érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!