Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha nagyon sok pénzt nyerek a...

Ha nagyon sok pénzt nyerek a lottón, akkor tényleg rámszáll a maffia?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nyerek másfél milliárdot, azt csak úgy hagyja mindenki? Nem akarják megszerezni, vagy engem megzsarolni, megölni, hogy az övék legyen? Vagy hogy van ez?
2012. febr. 18. 22:31
 1/8 anonim válasza:
nem, mert nem tudja meg, de akkor sem
2012. febr. 18. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
dehát ezt is csak emberek intézik.
2012. febr. 18. 22:38
 3/8 A kérdező kommentje:
mármint ember adja ide nekem a nyereményt, szóval ő máris tudja, hogy ki vagyok, stb.
2012. febr. 18. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Jaja elvileg para kicsit. De ha így alakul költözz külföldre , mert megteheted :)
2012. febr. 18. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A Szerencsejáték Rt-ben bízhatsz, ott működik a titoktartás. A pénzt átutalják neked, nem bőröndben viszed haza. A dolog akkor tudódhat ki, ha te személyesen teszel érte. Látványosan költekezel, vagy dicsekszel. Ilyenkor bukkannak fel a mélyből a lehúzós elemek. Jobb titokban tartani az ilyesmit és elköltözni jó messzire.
2012. febr. 18. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
ez nem az NCIS :)
2012. febr. 19. 10:03
 7/8 anonim válasza:
75%

Ettől nincs is egyszerűbb, mint egy régi jó példa... :)

Egyszer egy ember nagyon sokat nyert, és nem mondta el senkinek... Feleségének felajánlotta hogy belekezd egy cégbe, így is történt... Bár a nő nem igazán értette honnan is van pénze... Cég beindult, de egyáltalán nem volt nyereséges, sőt, a pénzt csak vitte... A férfi mégis hordta a pénzt haza hogy milyen jól megy a cég! A pénzt addig-addig ölte bele, hogy pár éven belül a cég is nyereséges lett.. Majd még arra is rá pár évre elmondta az igazat, hogy hogy is történt valójában!

(Ha valaki jobban tudja a sztorit akkor hajrá de én így ismerem) :D

2012. febr. 24. 22:47
 8/8 Bibl válasza:
Meg a galambszar száll a fejedre.. -.- nem szállna rád a maffia.. kivéve ha elmondod nekik, hogy "Figyu mennyi pénzt nyertem, kell, kapj el" -.- szóval érted.. meg amúgy is, aki átadja a pénzt, az nem mondja el senkinek (Maffia).. annak az a munkája.. ő azért van fizetve.. szóval.. érted :D
2012. febr. 26. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!