Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb verekedős játék PS2-re?

Figyelt kérdés
pl:mortal kombat tekken 5
2012. febr. 18. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
SmackDown VS Raw
2012. febr. 18. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
God Hand: verekedős vicces, nagyon jó 1 hibával: nincs multi
2012. febr. 21. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a sok közül mindig azt mondom hogy a tekken 5 annál jobbat én nem tudok. Másik még a virtual fighter ami jó esetleg még a mortal kombat.
2012. febr. 22. 12:14
 4/7 anonim válasza:
Def Jam fight for new york a legjobb :) nézz róla videót ;)
2012. márc. 14. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
a felsoroltak közül szerintem eggyik sem mert a legjobb élvezetes gyönyörű grafikájú verekedős játék az a DRAGON BALL Z BUDOKAI TENKAICHI 3 nekem meg van brutál jó
2012. ápr. 1. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
az ilyen pankrációs rákók szart sem érnek ha jobban meg nézed a tv ben a meccseiket látni lehet hogy dirett esnek el egyszer megnéztem egy részét valami nagy darab fekete pali küzdött a ketrecben tán az ortonnal és látam hogy a nagy darab pali hozzá vágta tiszta erőből a másikat a ketrecnek szerintetek ha egy nagyon nagy darab melák tiszta ereéből oda baszná a vas keritésnek nem lenne semmi baja na mind1 utánna már a nagy arab pali feküdt a földön és azaz orton szarság rugdosta a fejét de lehetett látni hogy a cipője nem is ér a fejéhez ezek a megszállot rajongók annyira szeretik azt a rretket hogy nem veszik észre a valóságo miért ezt szeretik nézzétek meg irjátok be a keresőbe hogy badr hari az boxol és az kemény üzenem mindeggyik pankráció rajongónak hogy égtek
2012. ápr. 1. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Budokai 3, Tekken 5
2012. ápr. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!