Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én érzem így? 15/L

Csak én érzem így? 15/L

Figyelt kérdés
Oké, lassan 16 leszek, a hangsúly a lassanon van, de ha azt írnám, akkor az az érzésem, hogy az emberek kevesebb fenntartással olvasnák a soraimat... A 16 már számomra egy bizonyos korhatár, olyankor kevésbé nézik már le az embert, a 15 meg pont úgy s.zar ahogy van. Olyan értelemben, már nem lehetek teljesen gyerek, de vannak olyan dolgok, amiket úgy érzem 15 évesen még nem is kéne elkövetnem. Mármint a köztudatban kábé úgy van az egész, hogy 15 éves kislányok, a 16ot meg már teljesen más szemmel nézik. Persze, kislányok, ez eddig oké, de nem hiszem hogy ez az egy év ennyire számottevő lenne. Mindenestre, én már baromira várom, hogy 16 legyek, más dolgok miatt is. Na de a vélemény az, hogy a 15 az olyan semmilyen, köztes állapot, csak lennék már túl rajta. :D
2012. febr. 18. 13:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Mondjuk megértem, ilyenkor is mindenki még baromira gyerekes. De hát nem hiszem hogy egy fél év annyit változtatna.:D
2012. febr. 18. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
most hogy így olvasom... igen a 16 az megfelelőbb kor, mintsem a 15 :D igazából nekem még ömm... 4 hónap és 15 ^^fk yea. :D de még is inkább a 16ot várom... leginkább a 17et :3
2012. febr. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!