Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék kicsit brutáli...

Hogyan lehetnék kicsit brutálisabb?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje kyokushin karatézok, de amikor a városban sétálok és egy utcában negrók vannak inkább teszek egy kis kerülőt.Mások szerint ez nevetséges. Nem tudom igazából, hogy nekik mennék-e, egy fegyvertelennek biztos, de több ellen elfutnék. De túlságosan tartok ezektől a szituációktól. (Ha utcán jön valaki mögöttem, rettenetesen idegesít, ha már vagy 1 perce arra jön mint én, kicsit bepánikolok, gondolkozok, hogy mi legyen. Utána persze másfele megy. Ez rettentően zavar. + Amikor láttam egy verekedést, és egy csávónak eltörték úgy az orrát, hogy rengeteg vér jött ki belőle, nagyon elborzasztott. + még rátett egy lapáttal, hogy kiröhögte és "leparadicsomozta".

Jó lenne, ha nem ijednék meg ennyire a brutálisabb emberektől? Mit tegyek? Hogyan szoktassam magamat hozzá? Utcán nyilván nem fogok senkivel kötekedni, ilyet ne is írjatok

2012. febr. 17. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg azt a filmet hogy Huligánok! Segíteni fog :)
2012. júl. 10. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi voltam, azért ennyire nem nyuszi. Olyan barátom lett, vagyis inkább olyannal lógtam sokat, aki ilyen erőszakos, és egyszerűen átvettem a viselkedését.
2012. júl. 11. 00:09
 3/3 anonim ***** válasza:
verd a fejed a falba,szokjad a fájdalmat,mer ha a nem a napon barnult nép belédköt.Vagy vegyél egy 9mm-es Berettát.Attól fosnak.
2012. júl. 11. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!