Hogyan lehetnék kicsit brutálisabb?
Már egy jó ideje kyokushin karatézok, de amikor a városban sétálok és egy utcában negrók vannak inkább teszek egy kis kerülőt.Mások szerint ez nevetséges. Nem tudom igazából, hogy nekik mennék-e, egy fegyvertelennek biztos, de több ellen elfutnék. De túlságosan tartok ezektől a szituációktól. (Ha utcán jön valaki mögöttem, rettenetesen idegesít, ha már vagy 1 perce arra jön mint én, kicsit bepánikolok, gondolkozok, hogy mi legyen. Utána persze másfele megy. Ez rettentően zavar. + Amikor láttam egy verekedést, és egy csávónak eltörték úgy az orrát, hogy rengeteg vér jött ki belőle, nagyon elborzasztott. + még rátett egy lapáttal, hogy kiröhögte és "leparadicsomozta".
Jó lenne, ha nem ijednék meg ennyire a brutálisabb emberektől? Mit tegyek? Hogyan szoktassam magamat hozzá? Utcán nyilván nem fogok senkivel kötekedni, ilyet ne is írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!