Ki hisz a szellemekben?
Figyelt kérdés
Én pl nem hiszek...de van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Vagy valami érdekes története? Szívesen elolvasnám:)
Köszi előre is!
2009. jún. 4. 12:31
11/19 anonim válasza:
A szellemekkel nincs túl sok gond. Vannak sokkal veszélyesebb "lények" is. Ha tudnád mennyi minden marad titokban az emberek előtt, a falat kaparva próbálnád elfelejteni. Ne keresgélj túl sokat és ezt a te érdekedben mondom.
12/19 anonim válasza:
Húú az utolsó mondjon már még valamit bővebben!
13/19 anonim válasza:
1=A szellemalelket jelenti.
2=Bened is van lélek/szellem/asztrál test
3=Én hiszek ijesmiben bár nem akarok szellemel
találkozni Ez a véleményem
14/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Én hiszek bennük de még nem láttam, tapasztalatom már volt, de szerintem nem lehet látni őket. 2 hete valami a konyhánkban furcsán, hosszan, mintha végigsiklott volna és nem volt semmi.És az oujia táblával is próbálkzotam egy barátnőmmel és egyáltalán nem volt huzat mégis becsapódott az akjtó többször is.
17/19 anonim válasza:
20.54-es például mondasz pár lényt ami a szellemnél rosszabb.mert mondtad hogy van rosszabb is a szellemnél.
18/19 anonim válasza:
és mire értetted, milyen lény van még titokban?
19/19 anonim válasza:
Tom én hüje vko es btua de latam slemet es bezarzam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!