Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munkaügyi központ, az esetembe...

Munkaügyi központ, az esetemben hogyan működik?

Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem. Sajnos nem vettek fel rendőrszakközépbe a többszörös túljelentkezés miatt. Kénytelen voltam gyorsan valahova beiratkozni, így maradtam a sulimban, de azt 2 hónapja ott hagytam, mivel nagyon rosszul döntöttem. Azóta már több iskolát kinéztem, így most szeptemberben elkezdek rendesen egy 2éves okj-s szakmát, de addig dolgozni szeretnék. Sajnos eddig semmilyen állást nem találtam, így azon gondolkodtam, hogy ha bemennék a munkaügyi központba, regisztráltatnám magam munkanélkülinek, lehetséges lenne-e, hogy egy központ által támogatott szakmát elvégezhessek?
2012. febr. 15. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, meg lehet próbálni.
2012. febr. 15. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,úgy eleve borítékolom,hogy nem is fog sikerülni,ha mindenhol -tiszta lapokkal játszva- azzal kezded,hogy 6 hónapra akarsz ott dolgozni.A legtöbb helyen ennyi a próbaidő.Utána vagy kirugnak - de akkor azt ők teszik- vagy ottfognak és véglegesítenek,vagy kineveznek 1-2 évre szerződéssel(határozott idejű szerződés).Az olyan munkavállalókat akik eleve közlik,hogy 6 hónapra keresnek állást,nem hinném,hogy szeretnék.
2012. febr. 15. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
A tanfolyam jó ötlet,és vannak olyan tanfolyamok,szakmát adó képzések,amik a munkaügyi központ jóvoltából ingyenesek.
2012. febr. 15. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor bemegyek, és megpróbálom, csak nem akartam nagy pofára esést. Másodiknak: ezzel tisztában vagyok, és nem is említettem volna, úgy mentem volna, hogy "hosszú távon"
2012. febr. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!