Hány forintot illik mostanában adni nyolcadikos ballagásra? 6 éve voltam utoljára és nem ismerem a mostani tarifákat.
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 22:24
11/19 anonim válasza:
20 000 Ft-ot?! Azért az enyhe túlzás egy 14 évesnek...nem elkezdi az életét egyedül, nem költözik el otthonról kollégiumba vagy albérletbe!
Jó nektek, hogy ennyi felesleges pénzetek van!
12/19 anonim válasza:
én tavaly voltam ballagáson akkor volt 15 000Ft :S
13/19 anonim válasza:
Rohadt nagy érdem hogy valaki képes elvégezni 8 osztályt P:
15/19 anonim válasza:
10.000 FT teljesen normális összeg, ennél csak többet szoktak adni kevesebbet nem, ennyit azért ki lehet bírni
16/19 anonim válasza:
A pénz sohasem felesleges. Nem azért adtunk ennyit, mert kőgazdagok vagyunk, és meg se kottyan egy kis húszezres.. Mind a szüleim, mind én azon a véleményen vagyunk, hogy attól még, hogy a gyerek kijárja az általános iskolát, nem kell lagzit csapni, és méregdrága ajándékokat vásárolni neki. Lehet, hogy csak nálunk van ez így, de úgy gondoltuk, ennyit megérdemel, főleg, hogy ők velünk ellentétben kétségbeesetten árulták a házukat, nehogy az utcára kerüljenek.
14:03-as
17/19 anonim válasza:
Én nagybátyáméktól kaptam a legtöbbet. nagyon meglepődtem :) 15000FT-t kaptam meg egy gyönyörű csokrot. Édesanyámék kifizették a családi ebédet Meg tőlük is kaptam virágot. Nagyszüleimtől virágot kaptam, Meg mi (osztálytársak) egymás között egy eyy szál virágot ajándkoztunk egymásnak meg tablóképpel.
18/19 anonim válasza:
és hogyha az iillető a nővérem?
19/19 anonim válasza:
én volt olyan család aitől csokorba beleépitve kaptam 10ezret meg még utána boritékba 5ezret, meg most 81 éves dédimnek se mondhatom azt h elég egy csokor azt majd középsulis ballagásomra vesz vmit, mert már ő is ugy van vele h nem biztos h megéri, így tőle gyűrűt kaptam, de nem boltba vettük hanem háznál, ugy h az a néni anno járt ki külföldre ékszerért itthon meg eladta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!