Nah erre valaki valamit.!?
Figyelt kérdés
Vágod azt hittem h együtt leszünk barátnőmel egykicsit így valentinnap suli után tallálkoztunk mindenjól ment eljöttünk hozzánk stb... de eztán 4órakor bejelenti hogy elkelmennie 4:30 fele mert barátnőivel tallálkozik..... hát mondom miafasz? kicsit ideges lettem.... de végül csak elment... sztetek másik pasi vagymi? Bár azt hozzáá teszem h egész nap a barátnőjével volt szal nem értem mér akar pont most találkozni...2012. febr. 14. 16:56
1/5 anonim válasza:
Szakíts vele. Abból, hogy erre mit lép többet megtudsz az érzéseiről. Valószínű, hogy tettetni fog egy kis szomorúságot, és ennyi. Ha nem dobod, ő fog téged pár nap, vagy hét múlva.
2/5 A kérdező kommentje:
Fasza!!!!!!!!!!!
2012. febr. 14. 17:22
4/5 A kérdező kommentje:
Igen tegnap elmondta hogy van valaki más akit kedvel és ezzel együtt ki is dobott...:S ;)
2012. febr. 15. 21:31
5/5 A kérdező kommentje:
vagyis hát még este
2012. febr. 15. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!