Stella90 kérdése:
Miért nem enged be a majomparádé?
Figyelt kérdés
ma regeltem majomparádéra...kiírta, hogy sikeres reg, meg minden, ahogy illik...töltöttem le pár filmet, aztán kiléptem...hát végzetes hiba volt, mert nem enged vissza...azt írja ki, hogy hibás a jelszó, meg a szokásos szarság...de nem rossz a jelszó...a biztonság kedvért kértem jelszóemlékeztetőt, és azt írta, hogy nincs ilyen emailcím az adatbázisban...valaki segítsen legyen oly kedves...2012. febr. 14. 01:50
1/6 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen de 1-2 nap múlva beengedett ugyanúgy
2/6 A kérdező kommentje:
hát őszintén remélem, hogy itt is ugyanez lesz, mert lassan már remegek :)
2012. febr. 14. 16:13
3/6 anonim válasza:
én ezért regisztráltam be egy csomó ilyen oldalra hogyha nem működik az egyik tudjak leszedni máshonnan filmeket
4/6 A kérdező kommentje:
nyilván...csak a jobb helyekre kell meghívó vagy valami ilyesmi...
2012. febr. 15. 00:59
5/6 anonim válasza:
itt meg tod nézni,ahol lehet regisztrálni sztem regisztrálj
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. már megoldódott... valami hiba történt (nem nálam), írtam a supportnak, és 1 napra rá kaptam egy új jelszót...
2012. febr. 19. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!