A Herbertz jó kés márka?
Kedves davidb,
konkrétan azt a kést nem ismerem. A márka egy alacsony árkategóriás, de szerintem ahhoz képest jó a minősége.
Igaz csak egy késem volt tőlük, de az az extrémebb igénybevételnél elhalálozott.. tehát itt jönnek a további kérdések elsősorban hogy mire szeretnéd használni?
Hát pl vastagabb ágakat vágni( úgy hogy csapom az élével )
meg hasonlók, ami egy túlélésnél kellhet:D
Hátömm...erre a célra én nem ezt a márkát választanám :/
Ha túlélésre szeretnéd használni (vagy csak a kertbe csapkodni a bokrokat :P) akkor inkább vegyél valami jó minőségű machete-t. Ne azt amit 2000Ft-ért megkapsz egy kertészboltba, hanem mondjuk pl egy cold steelt (kicsit drágábbak de ezekben már meg lehet bízni..)
Én személy szerint egy cold steel magnum kukri machete-t akartam venni ami tízen valahány ezer Ft, de avval fát is vághatsz ha birod.) Jah és a kertben való csapkodást nem gúnyosan értettem..a bokrokat kisebb fákat én is macheteval szedem rendbe.
Remélem tudtam segíteni..ha kérdésed van még kérdezz nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!