Adva van egy kutya a folyó egyik partján, át kell jutnia a túlsó partra fél órán belül. Hogyan jut át?
Figyelt kérdés
Megtiltják neki, hogy átússzon. Híd nincs a közelben, nem tudja megkerülni sem a folyót ilyen rövid idő alatt. Átugrani sem tudja, túl széles. Nem tud átmenni, túl mély a folyó. Nincs eszköze építeni bármit is, alagútat sem tud ásni ilyen hamar. S nincs repülőalkalmatosság sem. A kutya mégis átjut 5 perc alatt. Hogyan?2009. jún. 3. 15:43
1/9 anonim válasza:
teleportál :D
(remélem ez nem számít repülésnek :P)
3/9 A kérdező kommentje:
A kutya a jelenben van, jelenleg pedig nincs teleportációs eszköz.
2009. jún. 3. 15:57
4/9 anonim válasza:
akkor...megengedem neki, hogy átússzon:D
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, a helyes válasz: átúszik a tiltás ellenére.
2009. jún. 3. 16:05
6/9 anonim válasza:
most nem mondod komolyan,hogy ez benne a poén?????? XD XD XD XD XD
7/9 Avalanche válasza:
Szerintem a csillagközi romboló legénysége megsajnálja, mert annyira emlékezteti őket Csubakkára (enyhén fonetikusan). Átadják neki az Erőt, így a túlsó part jön hozzá. =)
8/9 anonim válasza:
Én arra tippeltem volna, hogy az úszó farönkökön meg darabokon átugrál, mint abban a régi számítógépes játékban. XDD
9/9 anonim válasza:
Épp írni akartam, hogy ha olyan, mint az én kutyám akkor magasról tesz a tiltásra átúszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!