Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cyasztok Kata vagyok. Kéz-és...

Cyasztok Kata vagyok. Kéz-és lábápoló. De érdekel a masszázs is. Ez nem a végzetségem de szeretnék masszőrként dolgozni, betanítással. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Cyasztok Kata vagyok.Kéz-és lábápoló.De érdekel a masszázs is.Ez nem a végzetségem de szeretnék masszőrként dolgozni, betanítással.Adtam fel hírdetéseket és kaptam is visszajelzést, felvennének masszőr mellé de a lakhelyemtől távol. Az utazás sok pénzt elvinne. Később megváltoztattam a hírdetésem miszernt tatabányai állást keresek de azóta nem jeletkezik senki. Mit tudnék tenni? Puszi mindenkinek

2012. febr. 13. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ott meg fogsz élni a masszőr munkából. Érdemes lenne átgondolni, hogy Pesten keress egy megosztott albérletet. Szerintem sokkal jobban kijönnél belőle.
2012. febr. 13. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ne pénzért,de legalábbis jóval olcsóbban kezdj el dolgozni,aztán ha lesz referenciád(lesznek referenciáid),akkor már akár pénzt is kérhetsz,de semmiképp ne hivatalosan akard ezt(ahhoz kell masszőr végzettség is,vagy ha hivatalosan akarod,akkor csináld meg azt is),aztán ha már vannak referenciáid,akkor előbb-utóbb megy a hired,mennek majd idegenek is,terjed a dolog majd szájról szájra,hogy aszta milyen jó masszőr ez a Kata,és akkor az idegenektől kérhetsz már majd pénzt is...bár azért ez korfüggő is...egy gyereknek biztos nem fog senki fizetgetni...
2012. febr. 13. 10:47
 3/3 A kérdező kommentje:
29-ÉVES VAGYOK.AZ ÖTLETEKET NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ARANYOSAK VAGYTOK
2012. febr. 13. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!