Hogy lehet kapcsolatba lépni egy Gy. K. felhasználóval, akit töröltek és csak a felhasználónevét tudom?
Figyelt kérdés
Köszi a választ!
(tudom, nem ebbe a kategóriába való, de itt vagytok legtöbben)
2012. febr. 12. 22:12
12/19 anonim válasza:
A modik nem fognak segíteni, jártam már hasonlóképpen, de ilyen infót nem adhatnak ki.
13/19 anonim válasza:
Jobb lenne ha kiírnád, talán akadna itt valaki, aki ismeri és tudna segíteni
14/19 A kérdező kommentje:
Az megoldás lehet, hogy a modiknak elküldöm az e-mail címemet, hogy továbbítsák neki?
Így semmilyen adatot nem adnak ki.
2012. febr. 12. 22:23
15/19 anonim válasza:
Bonyolult vagy... Nem lenne egyszerűbb ide kiírni? A modik szarni fognak rád(jogosan), nem azért vannak, hogy a te kis problémádat megoldják.
16/19 lila nyuszi válasza:
Privátban elküldöd a nevét? Ismerek pár kitiltottat...
17/19 A kérdező kommentje:
Alf Stokes a neve
2012. febr. 12. 22:35
18/19 anonim válasza:
miért nem segítenek ? infót nem adhatnak ki, de törőlhetnek hogy ne lássa senki sem ? ÍRD KI A NEVÉT
19/19 A kérdező kommentje:
Ott van a neve!
2012. febr. 12. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!